standkolor_almacen

StanKolor és una empresa espanyola amb més de 15 anys de presència en el sector de la impressió i sublimació en gran format, dedicada a aportar solucions gràfiques, mitjançant la venda de maquinària, suports, consumibles i recolzada amb un servei tècnic especialitzat.

L’objectiu de StandKolor és oferir als professionals del sector tot tipus de maquinària i materials necessaris per al desenvolupament de la seva activitat, tant el material fungible com els equipaments d’impressió i sublimació. En aquest sentit standKOLOR realitza una tasca d’assessorament continu per a que els professionals disposin de tots els productes i maquinària més avançada i innovadora.

La divisió tècnica de StandKolor i el seu departament d’I+D+i han fet possible que actualment hagi obtingut la certificació com a únic partner oficial d’EPSON F10000 per a Espanya, distribuïdor Màster de les talladores KEENCUT, distribuïdora en exclusiva de les calandres Klieveirk, distribuïdor directe de la maquinària OASIS INNOVATIONS i EPSON GRAN FORMAT per a fotografia, exterior i sublimació.

Departaments i famílies mes significatives:

    • Maquinaria: més significatius.
    • Suports, consumibles i accessoris: més significatius.
    • Servei tècnic: estructura.

Som distribuïdors directes de les marques KALA, NEOLT, METAMARK, ARLON, RITRAMA, GENERAL FORMULATIONS, FERCA, HEADWAY, SUMACH, ORIGIN, FOLKEN, SUMMA, SKATA, MAGNET, CATLINK, COLORGATE, R-TAPE, SHADOW, STAHLS, REFLECTIV…